Ørbækvej 755
DK-5220 Odense SØ
Tlf.: 22 30 34 71
info@birkums-zoneterapi.dk
Vil du have teksten på vores hjemmeside løst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (åbner nyt vindue) Få de seneste nyheder fra Birkums Zoneterapi Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi Share/Save/Bookmark
Jeg supplerer ofte min zoneterapeutiske behandling med råd og vejledning om relevante, individuelle kosttilskud.

Kosttilskud

Jeg supplerer ofte min zoneterapeutiske behandling med råd og vejledning om relevante, individuelle kosttilskud.

Erfaringen viser, at mange mennesker mangler essentielle/ livsvigtige vitaminer, mineraler og fedtsyrer!
Det er desværre i dag ikke nok at spise en sufficient, lødig kost bestående af biodynamiske og økologiske produkter og sikre væskebalancen med rent drikkevand! Næringsindholdet i vores madvarer er nemlig faldet drastisk på mindre end en menneskealder! (Læs mere under Nyheder d. 16. januar 2008).

Hvis du som klient behandles med zoneterapi, men fortsat eventuelt mangler livsvigtige vitaminer eller andet, kan behandlingsresultatet naturligvis påvirkes af denne mangel.

Som et led i behandlingen kan jeg henvise til og vejlede i anvendelsen af nogle af markedets bedste produkter som supplement til den zoneterapeutiske behandling - udfra dit helt individuelle behov.

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS! [Valid Atom 1.0]