0 Magnetplastre

Hønsehavevej 27
DK-5771 Stenstrup
Tlf.: 22 30 34 71
info@in-zone.dk
Registrede alternative behandlere - RAB Få tilskud fra Danmark til Zoneterapi Medlem af Forenede Danske Zoneterapeuter - FDZ Uddannnet i Muskulær Zoneterapi
Magnetplastre - en form for akupunktur-metode - er et rigtig godt supplement til den zoneterapeutiske behandling - såvel til voksne som til børn, som nemt relaterer sig til

Magnetplastre og behandling med NADA-metoden

Magnetplastre - en form for akupunktur-metode - er et rigtig godt supplement til den zoneterapeutiske behandling - såvel til voksne som til børn, som nemt relaterer sig til "trylleplastrene." Modsat traditionel akupunktur med nåle, adskiller metoden med magnetplastre sig ved, ikke at gennembryde huden, men "kun" påvirke akupunkturpunktet via en lille magnetkugle. Magneten kan have forskellig styrke og legering - afhængig af punkt og formål med påvirkningen. Ofte anvendes plastre af styrken 800 Gauss, som kan påvirke ca. 4 centimeter ned i vævet hvor det placeres. Hos børn anvendes typisk plastre med lavere styrke.

Det er på øret, at plastrene oftest placeres. Her er der mange gode akupunkturpunkter som plastrene kan påvirke. Men også på kroppen findes mange velegnede steder, som ved påvirkning kan aktivere forskellige effektive processer i kroppen.
For eksempel anvendes ofte et punkt som hedder Mave36: det er rigtig godt til blandt andet fordøjelsesbesvær. Punktet kaldes også "Bjarne Riis-punktet", fordi den berømte cykelrytter brugte det under Tour de France løbet.

I en kombination giver zoneterapien en virkning igennem et behandlingsforløb, som kroppen så ”samler op på” sammen med plastrene.
Ved specielt ønske om vægtregulering, rygestop/afvænning eller anden form for lignende problematik, er behandlingen med kugleplastrene meget anvendelig.
 
Jeg er uddannet i den specielle behandlingsmetode som kaldes NADA. Metoden anvender typisk 5 plastre i hvert øre - på punkter som påvirker kroppen meget bredt. Metoden startede egentlig som en afvænningsmetode i amerikanske fængsler, men har vist sin overbevisende effekt i forhold til en meget lang liste af andre behov og symptomer lige fra søvnproblemer, afvænning (uanset om det omhandler narkotika, alkohol, nikotin, chokolade/mad osv.), hyperaktivitet, indlæringsvanskeligheder, koncentrationsbesvær og mange andre forskellige fysiske og psykiske problemstillinger. Jeg er meget begejstret for metoden og anvender den (i varierende grad) mere som reglen end undtagelsen i mine behandlingsforløb.